top of page

Bliv frivillig

Der er flere forskellige måde man kan være frivillig ved scenoskop.  Både i styregruppen bag ved Scenoskop eller på selve festivalen. 

Læs mere om hvad de indebære at være frivillig her på siden.

DSC_0119_edited.jpg

Bliv en del af styregruppen 

Er du et menneske, der brænder for det unge teatermiljø, vækstlag og amatørteater? Og har du måske også en lille organisator eller event-koordinater gemt i maven? Så skal du da være med i Scenoskop Teaterfestivals styregruppe! 

 

Scenoskops styregruppe står for hele festivalens organisering - fra festivalens grundlag med økonomi, fondsøgning og PR til selve festivalens afvikling med frivillig- og forestillingskoordinering. 

En plads i Scenoskops styregruppe kræver ingen erfaring, blot at man har lyst til at tage fat med de opgaver, der hænger sammen med festivalens planlægning. Dette sker selvfølgelig i samarbejde med de andre søde mennesker i gruppen. Du kan læse mere om hvem, der er med i styregruppen på linket herunder. 

Lyder det som noget for dig, eller har du nogle spørgsmål, så skriv endelig til os på infoscenoskop@gmail.com

Vi glæder os til at skabe med dig!

Bliv frivillig på festivalen

Kunne du tænke dig at blive en del af Odenses helt egen teaterfestival, samtidig med at du kan have en vildt hyggelig weekend sammen med andre unge teaterinteresserede? Så skal du blive frivillig på Scenoskop Teaterfestival fra den 7. - 8. maj 2022. 

 

Som frivillig står du for at hjælpe med det praktiske til festivalen, f.eks. ved at stå i billetten eller at guide publikum sikkert og trygt gennem festivalens program. Dette bliver gjort side om side med andre unge frivillige, der synes at det unge teatermiljø bare er helt fantastisk! 

Scenoskop lægger vægt på det sociale aspekt i at være frivillig på festivalen, så der er rig mulighed for at møde ligesindede unge gennem arrangementer for frivillige. 

I løbet af foråret vil vi holde møder for interesserede, hvor der vil være rig mulighed for at stille eventuelle spørgsmål, eller bare for at se, om Scenoskop er noget for dig! Nærmere tidspunkt vil blive offentliggjort på vores Facebook-side og her på siden, hvor du kan holde dig opdateret!

Har du nu vildt meget lyst til at være med på Scenoskop-teamet, eller har du nogle spørgsmål, så skriv til os på infoscenoskop@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra Jer!

DSC_0192_edited.jpg

Hvem er holdet bag?

Læs mere om hvem er der med til at lave festivalen her

18589074_828473847304373_3623472656467079208_o_edited.jpg

Hvem samarbejder vi med?

Scenoskop har mange samarbejdspartnere som er med til at gøre scenoskop til hvad det er idag

bottom of page